SZEXLINK.HU
Lanyokneked.hu - Szexpartner keresőLanyokneked.hu - Szexpartner kereső
HIRDETÉS / ADVERT
 
HOLGYPARTNER.HU REGISZTRÁCIÓS ADATLAP
 
Egyszerűsítettük a honlapon történő hirdetés feladás / regisztráció menetét. Néhány lépésben a lehető leggyorsabban felkerülhetsz a holgypartner.hu hirdetői közé. Csak egy SMS és semmi más! Ráadásul nagyon biztonságos és teljesen anonim!
 
 
1.
Töltsd ki az online regisztárciós adatlapot (lejjebb). Fontos, hogy az adatok hiánytalanul és pontosan legyenek kitöltve, hiszen a honlap látogatói ezek alapján találhatnak majd meg és vehetik fel veled a kapcsolatot!
 
2.
Az adatlap elküldése után azonnal kapsz egy egyedi regisztrációs kódot, amelyet e-mailben is elküldünk részedre. Kérjük jegyezd meg, mert a későbbiekben a kódoddal tudod hirdetésed meghosszabbítani!
 
3.
A regisztrációs kódodat küldd el a következő formában (HOLGYPARTNER REGISZTRÁCIÓS KÓD - pl. H125), a 06/90/888-340 emelt díjas SMS-számra, mellyel a hirdetésed megjelenésének költségét egyenlíted ki. Az SMS ára: 800,- Ft + ÁFA, melynek fejében egy teljes hónapig szerepelhetsz a holgypartner.hu hirdetői között.
   
  PÉLDA SMS : HOLGYPARTNER H125
 
4.
Ha az emelt díjas sms-t sikerült elküldened és a regisztráció is sikeres volt, akkor a hirdetésed 24 órán belül felkerül a megfelelő helyre. Az elküldött SMS-t minden esetben válasz SMS követi, ebből tudható meg, hogy sikeres volt-e a fizetés. A szolgáltatás díja előfizetőknél a havi számlát terheli, feltölthető kártya használata esetén pedig a telefonkártya egyenlegéből kerül levonásra. A kis- és nagybetű nem számít. Ha nem kaptál válasz SMS-t, akkor nagy valószínűséggel rossz telefonszámra küldted az SMS-t. Ha olyan hibaüzenetet kapsz vissza a válasz SMS-ben, hogy a szolgáltatás jelenleg nem működik, azt nem mi küldjük, hanem a mobilszolgáltatód (Pannon, T-Mobile, vagy Vodafone) és pénz sem vonódik le! Ha mégis úgy találod, hogy levonódott az összeg, érdeklődj a mobilszolgáltatód ingyenes forródrótján!
 
5.
Hirdetésed meghosszabbításához nem kell mást tenned csak a regisztrációkor kapott kódodat újra elküldeni a 06/90/888-340 emelt díjas SMS-számra!
   
Ha kérdésed vagy észrevételed van a hirdetés feladással kapcsolatban, akkor írj a holgypartner@holgypartner.hu e-mail címre !
Emelt díjas SMS szolgáltatónk: InFo-Tech 2006 Informatikai és Szolgáltató Betéti Társaság
 
Adatlap:
  a csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!
     
     
* Becenév:
 
   
* Megye:
 
     
* Város:
 
   
* Életkor:
 
   
Magasság:
 
   
Testsúly:
 
   
Hajszín:
 
   
Hajhossz:
 
   
Mellbőség:
 
   
Derékbőség:
 
   
Csípőbőség:
 
   
* Telefonszám:
 
   
Honlap:
 
   
E-mail:
 
   
Bemutatkozás:
 
   
Mikor érek rá:
 
   
Kép feltöltés:
(max. 5 db)
 
 
 
   
  CAPTCHA Image Új kép
   
Biztonsági kód: