HIRDETÉS / ADVERT
 
SZEXLINK.HU
 
Lanyokneked.hu - Szexpartner keresőLanyokneked.hu - Szexpartner kereső
HIRDETÉS / ADVERT
 
JOGI NYILATKOZAT
 
Az oldal erotikus tartalommal rendelkezik, szexpartner kereső hirdetéseket tartalmaz, ezért csak 18 éven felüliek látogathatják.

A 1999. évi LXXV törvény 11. paragrafusa értelmében: tilos írásban, képekben vagy hangrögzítőn, illetve más berendezés útján szexuális szolgáltatást felajánlani, hirdetni vagy ilyen cselekményben közreműködni!

Nyomatékosan felhívjuk kedves tagjaink figyelmét arra hogy ilyen tevékenységet honlapunkon nem folytathatnak! Az adatbázisunkban szereplő személyek (tagok) kizárólag alkalmi szexpartnert keresnek, nem szexuális szolgáltatást hirdetnek!

Bármilyen későbbi, fentiekre utaló viselkedés kizárólag a tagok (mely személyek minden esetben 18. életévüket betöltött, felnőtt emberek) önálló döntésén alapulnak és az oldalunkkal nincsenek összefüggésben!

Az oldalunkon található képek, adatok és technikai megvalósítások a tulajdonos kizárólagos tulajdonát képezik! Az ezekkel való visszaélés - előzetes írásbeli felhatalmazás nélkül - jogi eljárást vonhat maga után.

A honlap tulajdonosa és üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal a tartalommal kapcsolatban, illetve jogsértő magatartást folytató személyekkel szemben!
 
A fenti, jogi információkban olvasottakat tudomásul veszem, maradéktalanul elfogadom és betartom. Egyúttal kijelentem, hogy elmúltam 18 éves.